Her finner du litt informasjon om innglassing og solavskjerming.

Reparasjoner ifm innglassing

Balkongene ble skiftet ut i alle blokkene (bortsett fra høyblokka) i 2005-2006. Nå, 13 år senere, begynner slitasjedeler å ryke (spesielt plastdeler), og ettersom firmaet som oppførte balkongene har gått konkurs, og delelageret vi kjøpte opp er gått tomt, har vi utfordringer med å få byttet nettopp disse delene. Styret jobber nå med å få støpt nye deler. Vennligst meld inn eventuelle problemer med din innglassing til oss på mail; munkelia@styrerommet.net slik at vi kan holde oversikt over hvem som trenger reparasjoner.


UTVENDIG SOLAVSKJERMING

All utvendig solavskjerming bestilles hos Hilmar Hammerhei, ved Roger Mykjan, tlf. 22 15 63 10, mobil: 90 04 21 44.

Utvendige persienner på veranda har fargekode 58 og er natur sølvgrå, med grå kassett. Dette er eneste alternativ til utvendig solavskjerming på veranda.

Markiser (på andre vinduer enn veranda)

Fargene på markiser er tilsvarende grå og har fargekode 58. 

Det er ikke tillatt med markiser på veranda. Her kan kun persienner brukes.

 

INNVENDIG SOLAVSKJERMING

Lamellgardiner

Lamellgardinene til balkongene begynner også å dra på årene og er hos noen så fillete at det begynner å bli å tide å skifte dem ut. Siden borettslaget har endel å bruke penger på pr 2018, vil ikke total utskifting bli prioritert, men det er mulig å bestille selv hos Ringfoss & Co AS, tlf. 23 24 89 70.

Det er lov å ta ned lamellgardinene om man ikke ønsker å ha dem oppe, men du plikter å ta vare på dem, slik at eventuelt nye beboere kan henge dem opp igjen ved en senere anledning.