Endret: 24 apr 2018     Opprettet: 11 apr 2016

Det er vår og snart tid for dugnad

Våren er endelig på vei. Dermed er det også tid for våre årlige dugnader. Vi gir dere tips om hvordan dere går frem i planleggingen, og hva borettslaget kan hjelpe med.

De fleste oppgangene har lange og gode tradisjoner på dugnadsarbeidet, men siden vi har mange nye beboere, minner vi om hvordan dette fungerer.

Munkelia fremstår som et velholdt borettslag – mye takket være at dere beboere tar så godt vare på nærmiljøet! Å ha det hyggelig rundt seg gjør at vi trives bedre.

Dessuten er velholdte utearealer med på å gi fortsatt gode priser på leilighetene.

Dugnaden er også en fin måte å bli kjent med naboene på! Ta gjerne en kaffepause underveis! Inkluder barna! I noen oppganger er dugnadsvaflene noe barna (og de voksne) gleder seg til i lang tid.

Planlegging av dugnaden

Det er huskontaktens oppgave å innkalle til dugnad, på et tidspunkt hun/han mener passer best for flertallet. Gi gjerne beskjed i god tid på forhånd! Mangler dere huskontakt, kan dette være en gyllen anledning til å velge en.

Ta kontakt med vaktmester ved behov for redskap som trillebår, river, raker, krafser, hakker, etc., samt sekker med blomsterjord, gjødsel og bark.

Epost: post@hvsoslo.no

Telefon: 23 16 93 90

Vannet er  nå koblet på i samtlige oppganger etter vinteren.

Rekvisisjon til blomster

Styret vil fordele rekvisisjonene på blomster og planter til fellesarealene. Rekvisisjon på 600 kroner blir lagt i postkassa til huskontakten i hver oppgang. Ta kontakt med styret hvis dere mangler huskontakt, eller av andre grunner ikke har mottatt rekvisisjon.

Komprimatorbil 7. mai

Styret har bestilt komprimatorbil til mandag 7. mai.

Bilen kommer om morgenen. Det betyr at det du ønsker å kaste må bæres ut kvelden i forveien. Er du i tvil om hvor skrotet skal plasseres? Snakk med huskontakt eller vaktmester!

NB! Komprimatorbilene tar ikke med følgende: Elektrisk utstyr og artikler, batterier, spesialavfall som maling og lakkrester, impregnert materiale og dekk. Dette må du frakte til Grønmo eller lignende selv.

Benytt veldig gjerne anledningen til å ta en opprydding i fellesarealene. Her er det forbudt å sette fra seg møbelrester og annet skrot på grunn av brannfaren.